Undergraduate

Ανακοίνωση αποτελεσματων εξέτασης για τα μαθήματα "Ευρυζωνικές Τεχνολογίες", "Τηλεματική και Νέες Υπηρεσίες", "Δίκτυα Δημόσιας Χρήσης και Διασύνδεση Δικτύων" και "Διακριτά Μαθηματικά Ι"

Εικόνα bouras
Κατηγορία: 

Σας ενημερώνω ότι έχουν ανακοινωθεί οι βαθμοί των μαθημάτων:  "Ευρυζωνικές Τεχνολογίες",  "Τηλεματική και Νέες Υπηρεσίες", "Δίκτυα Δημόσιας Χρήσης και Διασύνδεση Δικτύων" και "Διακριτά Μαθηματικά Ι" στη σελίδα http://ru6.cti.gr/ru6/bouras?language=el

Όποιος επιθυμεί να δει το γραπτό του μπορεί να το κάνει την Παρασκευή 22/06/2018 και ώρα 13:00-14:00 στο γραφείο μου στην Πρυτανεία, 2ος όροφος (Γραφείο Αναπληρωτή Πρυτάνεως Οικονομικών, Προγραμματισμού και Εκτέλεσης Έργων).

Ο εξεταστής

Χ. Ι. Μπούρας, Καθηγητής

Λογαριασμοί νέων φοιτητών από μετεγγραφή

Εικόνα georgoudakis
Κατηγορία: 

Οι πρωτοετείς φοιτητές, οι οποίοι έχουν έρθει με μετεγγραφή στο Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής (λόγω αδελφών), μπορούν να παραλαμβάνουν τα στοιχεία του λογαριασμού τους, μαζί με συμπληρωματικές οδηγίες, καθημερινά από τα γραφεία που βρίσκονται δίπλα στο Υπολογιστικό Κέντρο, ώρες 9.00 - 14.00

 

Για την παραλαβή τους θα πρέπει υποχρεωτικά να:

- φέρουν μαζί τους φοιτητικό πάσο ή αστυνομική ταυτότητα

- γνωρίζουν ή να έχουν μαζί τους τον Αριθμό Μητρώου (ΑΜ) τους.

 

 

Εκ του Υπολογιστικού Κέντρου

Εξέταση μαθήματος 'Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων

Εικόνα psarakis
Κατηγορία: 

Οδηγίες για την εξέταση του μαθήματος Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων

Η εξέταση του μαθήματος αυτή την εξεταστική περίοδο θα είναι ΜΟΝΟ προφορική. Θα ξεκινήσει την Πέμπτη 28/6 στην αίθουσα Π200 (προκάτ πίσω από το Β’ κτήριο) με ώρα έναρξης 10:00 και ώρες εξέτασης ανα τμήμα που αναγράφονται στις αντίστοιχες φόρμες δήλωσης. Η διάρκεια της εξέτασης είναι 50 λεπτά ανα τμήμα των 6 ατόμων.

Εξέταση μαθήματος 'Θεωρία Σημάτων και Συστημάτων'

Εικόνα psarakis
Κατηγορία: 

Οδηγίες για την εξέταση του μαθήματος Θεωρία Σημάτων και Συστημάτων

Η εξέταση του μαθήματος αυτή την εξεταστική περίοδο θα είναι ΜΟΝΟ προφορική. Θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 25/6 στην αίθουσα Π200 (προκάτ πίσω από το Β’ κτήριο) με ώρα έναρξης 10:00 και ώρες εξέτασης ανα τμήμα που αναγράφονται στις αντίστοιχες φόρμες δήλωσης. Η διάρκεια της εξέτασης είναι 50 λεπτά ανα τμήμα των 6 ατόμων.

Ηλεκτρονική συμπλήρωση ερωτηματολογίων εαρινού εξαμήνου

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Η διαδικασία της ηλεκτρονικής συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων για τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου 2018 συνεχίζεται έως και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018.  Τα προβλήματα τεχνικής φύσεως που εντοπίστηκαν σε κάποια μαθήματα έχουν επιλυθεί.

Ως εκ τούτου, περιμένουμε την ανταπόκρισή σας!

Παράταση διανομής συγγραμμάτων

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,

σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται εκ νέου η προθεσμία για τη διανομή των συγγραμμάτων έως την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018. Η ανωτέρω προθεσμία ισχύει και για τη διανομή συγγραμμάτων στις βιβλιοθήκες.

Από τη Γραμματεία

Παράταση προθεσμίας ηλεκτρονικής συμπλήρωσης ερωτηματολογίων εαρινού εξαμήνου

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Η διαδικασία της ηλεκτρονικής συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων παρατείνεται από την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 έως και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018.

Αξιολόγηση μαθήματος Θεωρίας Κυκλωμάτων

Εικόνα christides
Κατηγορία: 

Αγαπητοί φοιτητές,

εξαιτίας προβλήματος της ΜΟΔΙΠ (το πρόγραμμα δεν αναγνώριζε στον κωδικό του μαθήματος το πρόθεμα ΝΥ γιατί ήταν με ελληνικά γράμματα αντι για αγγλικά) δεν υπήρχε μέχρι τώρα πρόσβασή σας στην αξιολόγηση του μαθήματος. Με ενημέρωσαν ότι το πρόβλημα εντοπίστηκε και από σήμερα 28/5, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην φόρμα αξιολόγησης της Θεωρίας Κυκλωμάτων. Αφιερώστε 5 λεπτά για να την συμπληρώσετε. Αναμένω την ανταπόκρισή σας

Ομιλία Πάνου Καλνή

Εικόνα kotsomit
Κατηγορία: 

Στα πλαίσια των μαθημάτων "Υπολογιστική Νοημοσύνη" και "Αλγόριθμοι Μάθησης", την Τετάρτη, 30/5, στις 11:00 στη Β3 θα γίνει παρουσίαση από τον κ. Πάνο Καλνή, καθηγητή και πρόεδρο του προγράμματος Computer Science στο King Abdullah University of Science and Technology (KAUST), Saudi Arabia. Πληροφορίες για το περιεχόμενο της παρουσίασης και το βιογραφικό του ομιλητή μπορούν να βρεθούν εδώ.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Εικόνα alexiou
Κατηγορία: 
Dear Partner,
 
The European Student Placement Agency UK team is happy to announce that we have new internship opportunities for your students, exchange students and ERASMUS+ grant holders in the ICT, Business and Natural Science!
 
The following links provide access to the full description (PDF file) of the vacancy, and please don't hesitate to share it with your keen students.

Αξιολόγηση Εργαστηρίου για το Εαρινό Εξάμηνο 2017 - '18

Εικόνα gpoikonomou
Κατηγορία: 
Αγαπητές/τοί φοιτήτριες/τητές,
 
Στην ιστο-σελίδα:
 
 
μπορείτε να αξιολογήσετε το Εργαστήριο Ψηφιακά Ηλεκτρονικά (Ηλεκτρονική II για τις / τους παλαιότερες/ρους φοιτητές) και εμένα. Περιμένω την κριτική σας,
 
Γιώργος - Πέτρος Κ. Οικονόμου,
Δρ., M.Sc., Ηλεκτρολόγος Μηχανικός κ’
Τεχνολογίας Υπολογιστών,
Ε.Δι.Π. του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ κ’
Πληροφορικής

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΔΕΛΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-18

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Κατόπιν σχετικής απόφασης της Συνέλευσης του ΤΜΗΥ&Π, καλούνται οι δικαιούχοι μετεγγραφής αδελφών προπτυχιακών φοιτητών ακαδημαϊκού έτους 2017-18, να προσέλθουν αυτοπροσώπως ή δια νομίμως εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου τους για εγγραφή στο Τμήμα, υποβάλλοντας απαραιτήτως το πιστοποιητικό διαγραφής τους από το Τμήμα προέλευσης, φωτοτυπία μπρος-πίσω της Αστυνομικής Ταυτότητάς τους και φωτοτυπία απολυτηρίου λυκείου, από 10-18/5/2018 στη Γραμματεία του Τμήματος από 09:00-13:00.

Απο τη Γραμματεία

Κατατακτήριες Εξετάσεις Ακαδημαϊκού έτους 2018-19

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα εξεταζόμενα μαθήματα και την ύλη των κατατακτηρίων εξετάσεων του Τμήματος για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19.

Προθεσμία δηλώσεων μαθημάτων για τους επί διπλώματι φοιτητές

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Ενημερώνουμε τους φοιτητές επί διπλώματι ότι η περίοδος δηλώσεων μαθημάτων στην εφαρμογή Progress θα διαρκέσει  έως και την Κυριακή 20.5.2018, προκειμένου να λάβουν μέρος στην εξεταστική Ιουνίου 2018.

Δήλωση εργαστηριακού τμήματος στην εξέταση του Όργανα & Μετρήσεις

Εικόνα christides
Κατηγορία: 

Οι εξετάσεις του μαθήματος Όργανα & Μετρήσεις (Εργ. Φυσικής 2) θα διεξαχθούν στο χωρο του εργαστηρίου την Δευτέρα 2/7 και την Τρίτη 3/7, από τις 9:00 έως 19:00. Η εξέταση αφορά όλα τα έτη (από πρώτο έως και στο πτυχίο), και δεν θα πραγματοποιηθεί ξεχωριστή γραπτή εξέταση για τα μεγαλύτερη έτη.

Δήλωση εργαστηριακού τμήματος στο eclass του μαθήματος Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων

Εικόνα psarakis
Κατηγορία: 
Οι φοιτητές του τρίτου έτους που έχουν δηλώσει το μάθημα της Ψηφιακής Επεξεργασίας Σημάτων, να δηλώσουν στο μάθημα Εργαστήριο Μαθήματος Ψηφιακής Επεξεργασίας Σημάτων” του eclass το εργαστηριακό τμήμα το οποίο επιθυμούν. Υπενθυμίζεται πως το εργαστήριο είναι υποχρεωτικό.

 

Ο Διδάσκων,
Ε. Ζ. Ψαράκης

Παράταση περιόδου δήλωσης και παραλαβής συγγραμμάτων

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 01 Ιουνίου 2018.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Εξέταση στο εργαστήριο για το "Όργανα & Μετρήσεις"

Εικόνα christides
Κατηγορία: 

Η τελική εξέταση, στις εργαστηριακές ασκήσεις του μαθήματος: "Όργανα και Μετρήσεις" (ή Εργαστήριο Φυσικής 2 για τους παλαιότερους) θα διεξαχθεί στις 1/7 και 2/7/2018, ανά τμήματα στις ώρες από 9:00 έως 20:00, τις 2 αυτές ημέρες. Για την συμμετοχή σας στην εξέταση, πρέπει:

1) Να έχετε βαθμολογηθεί και στις πέντε ασκήσεις του εργαστηρίου, προσκομίζοντας ως αποδεικτικό το φυλλάδιο ασκήσεων σας, βαθμολογημένο σε όλες τις ασκήσεις.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2017-18

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Η διαδικασία της ηλεκτρονικής συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων που αφορούν τα μαθήματα εαρινού εξαμήνου 2018 από φοιτητές θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 30 Απριλίου έως και την Πέμπτη 31 Μάϊου 2018.

Σελίδες

Εγγραφή στο CEID Announcements

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.