Undergraduate

Διευκόλυνση των φοιτητών για την άσκηση εκλογικού δικαιώματος στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023

Εικόνα anagnosta
Κατηγορία: 

Σας ενημερώνουμε ότι το Πρυτανικό Συμβούλιο, στην υπ΄αριθ. 133/8.6.2023 συνεδρίασή του, αποφάσισε ομόφωνα ότι τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 δεν θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις, μαθήματα, εργαστηριακές, κλινικές, φροντιστηριακές ασκήσεις και εκπαιδευτικές ασκήσεις υπαίθρου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φοιτητές (προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί) του Ιδρύματος για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Από την Γραμματεία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Ενημερώνουμε τους προπτυχιακούς φοιτητές, ότι προγραμματίζεται ορκωμοσία διπλωματούχων, τον Αύγουστο  κατά πάσα πιθανότητα στις 3-8-2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Η ημερομηνία ορκωμοσίας θα ανακοινωθεί επίσημα.

Εξετάσεις Μαθημάτων Λογικής Ιουνίου 23

Εικόνα scosmada
Κατηγορία: 

Οι φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να εξεταστούν στα μαθήματα Λογικής (εαρινού είτε χειμερινού εξαμήνου) παρακαλούνται να διαβάσουν προσεκτικά τις 'Οδηγίες Εξέτασης Ιουνίου 2023'  που έχουν αναρτηθεί στις σελίδες των μαθημάτων στο e-class.

Για να συμμετάσχετε σε μία εξέταση είναι απαραίτητο να ενημερώσετε τον διδάσκοντα τουλάχιστον τρείς ημέρες πριν την ημερομηνία της εξέτασης.

Δείτε τις 'Οδηγίες Εξέτασης Ιουνίου 2023'  για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Οι ημερομηνίες των εξετάσεων είναι:

Εξετάσεις στο Ε-CAD

Εικόνα vergos
Κατηγορία: 

Οι εξετάσεις Ιουνίου στο μάθημα "Σχεδίαση Συστημάτων με χρήση υπολογιστών (Ε-CAD)" θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 30/6 και ώρα 10:00 στο χώρο του εργαστηρίου. Οι εξεταζόμενες ομάδες θα πρέπει έως 29/6 να στείλουν με e-mail τις απαντήσεις τους στις εργαστηριακές ασκήσεις και την αναφορά τους για την εξαμηνιαία εργασία και θα πρέπει να έχουν αντίγραφά τους καθώς και όλων των ηλεκτρονικών αρχείων τους κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

 

Παράταση Προθεσμίας Ηλεκτρονικής Αξιολόγησης Εαρινού 2022-23

Εικόνα fbakogianni
Κατηγορία: 
Παράταση προθεσμίας ηλεκτρονικής συμπλήρωσης ερωτηματολογίων

 

Η διαδικασία της ηλεκτρονικής συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων από τους φοιτητές παρατείνεται από την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 έως και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023.

Παράλληλοι αλγόριθμοι: επιβεβαίωση συμμετοχής στην εξέταση Ιουνίου 2023

Εικόνα papaioan
Κατηγορία: 

Αν προγραμματίζετε να συμμετάσχετε στην εξέταση του μαθήματος περιόδου Ιουνίου 2023, τότε παρακαλούμε επιβεβαιώστε εδώ: https://forms.gle/8G31W8FCFCtBEK4M6, το αργότερο μέχρι Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023, ώρα 22.00.
 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙ ΤΠΥ, ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Εικόνα makri
Κατηγορία: 

Αγαπητοί/ές Φοιτητές/τριες,

Για τους φοιτητές επι διπλώματι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων:

Υποτροφίες ιταλικού κράτους σε Έλληνες φοιτητές

Εικόνα anagnosta
Κατηγορία: 

Το ιταλικό κράτος χορηγεί υποτροφίες σε Έλληνες φοιτητές για την ολοκλήρωση προγραμμάτων σπουδών, έρευνας και κατάρτισης σε ιταλικά εκπαιδευτικά ιδρύματα κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023- 2024.

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://studyinitaly.esteri.it/  και η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων είναι η 9η Ιουνίου 2023 , ώρα Ελλάδος 15:00 Πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και την υποβολή των αιτήσεων υπάρχουν στα επισυναπτόμενα έγγραφα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ MASTER 2 ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2023-2024.

Εικόνα anagnosta
Κατηγορία: 

H Υπηρεσία Συνεργασίας και Μορφωτικής Δράσης της Πρεσβείας της Γαλλίας, Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, με την υποστήριξη του Υπουργείου Ανώτατης Εκπαίδευσης, Έρευνας και Καινοτομίας της Γαλλίας και σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, υλοποιεί και χρηματοδοτεί, από κοινού με το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, ένα πρόγραμμα υποτροφιών Αριστείας που απευθύνεται σε αποφοίτους Ελληνικών Πανεπιστημίων για σπουδές Μεταπτυχιακού επιπέδου (Master 2) στη Γαλλία, κατ’ εφαρμογή Κανονιστικών Διατάξεων του προγράμματος όπως εγκρίθηκαν με την υπ’ αριθμ.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΛΕΙΔΙ ΛΟΥΚΕΤΟΥ

Εικόνα anagnosta
Κατηγορία: 

Βρέθηκε στον χώρο του κτιρίου του Τμήματος, κλειδάκι λουκέτου, το οποίο φυλάσσεται στην Γραμματεία.

Από την Γραμματεία

[ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ]-Εσωτερικό Πρωτάθλημα Στίβου στην 16η Ημέρα Αθλητισμού Πανεπιστημίου Πατρών

Εικόνα anagnosta
Κατηγορία: 

Στo πλαίσιo της 16ης Αθλητικής Ημέρας του Πανεπιστημίου Πατρών, την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023, θα διεξαχθεί το Εσωτερικό Πρωτάθλημα Στίβου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Φοιτητές-τριες, μέλη ΔΕΠ, ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, Διοικητικό Προσωπικό, λοιποί Εργαζόμενοι και Φίλοι του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στους αγώνες είναι οι ενδιαφερόμενοι να επιδείξουν στη Γραμματεία των αγώνων την κάρτα μέλους του Γυμναστηρίου ή πιστοποιητικό υγείας από καρδιολόγο ή παθολόγο, ή κάρτα υγείας αθλητή για το έτος 2022-2023.

Τηλεφωνική Γραμμή έκτακτης ανάγκης: 11771

Εικόνα anagnosta
Κατηγορία: 

Τηλεφωνική Γραμμή έκτακτης ανάγκης: 11771

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο Πανεπιστήμιο Πατρών λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης 11771,
την οποία μπορείτε να καλείτε (εντός νομού Αχαΐας) επί 24/ωρου βάσεως,
7 ημέρες την εβδομάδα,  από οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο
για άμεση παροχή βοήθειας εντός της Πανεπιστημιούπολης.

Διευκόλυνση των φοιτητών για την άσκηση εκλογικού δικαιώματος στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023

Εικόνα anagnosta
Κατηγορία: 

Σας ενημερώνουμε ότι το Πρυτανικό Συμβούλιο, στην υπ΄αριθ. 129/15.5.2023 συνεδρίασή του, αποφάσισε ομόφωνα ότι τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2023 δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, εργαστηριακές, κλινικές, φροντιστηριακές ασκήσεις και εκπαιδευτικές ασκήσεις υπαίθρου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φοιτητές (προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί) του Ιδρύματος για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

Από την Γραμματεία

Έναρξη του α΄ Κύκλου βασικής επιμόρφωσης | Πράξη «ΜΕΤΩΝ»

Εικόνα anagnosta
Κατηγορία: 

Στο πλαίσιο της Δράσης  «ΜΕΤΩΝ »,  «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Πανεπιστήμιο Πατρών» και MIS 5132546 σας ενημερώνουμε ότι ο πρώτος κύκλος βασικής επιμόρφωσης ,  διάρκειας 24 ωρών,  θα ξεκινήσει  την Πέμπτη 25/05/23 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 09/06/23.

Περισσότερες πληροφορίες στα συνημμένα.

Από την Γραμματεία

Νέα παράταση περιόδου διανομής και δηλώσεων συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου 2022 - 2023

Εικόνα anagnosta
Κατηγορία: 

Ενημερώνουμε ότι παρατείνεται εκ νέου η προθεσμία δηλώσεων διδακτικών συγγραμμάτων από τους φοιτητές για το τρέχον εαρινό εξάμηνο έως και την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023. Επίσης, ως νέα καταληκτική ημερομηνία για τη διανομή των συγγραμμάτων στους φοιτητές ορίζεται η Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023. 

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

[ΠΑΡΑΤΑΣΗ]-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Ε.Ε.2022-2023

Εικόνα anagnosta
Κατηγορία: 

Παρακαλούνται οι επί διπλώματι προπτυχιακοί φοιτητές να προβούν σε δηλώσεις μαθημάτων χειμερινών εξαμήνων μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας (https://progress.upatras.gr) από σήμερα Πέμπτη 11 Μαϊου 2023 μέχρι και την Κυριακή  14 Μάϊου 2023.

Δικαίωμα δήλωσης των μαθημάτων αυτών έχουν όσες/όσοι είναι στο 11ο Εξάμηνο φοίτησης ή μεγαλύτερο.

Προσοχή:

Σελίδες

Εγγραφή στο CEID Announcements

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.