Undergraduate

Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2019-2020

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Αγαπητοί Φοιτητές, Αγαπητές Φοιτήτριες,

Άνοιξε το Progress (https://progress.upatras.gr) για δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2019-2020, για τους φοιτητές του Τμήματος. Η προθεσμία είναι από 27/3/2020 έως και 19/4/2020.  

Σημειώνω τα εξής σημαντικά:

Μάθημα "Κοινωνικές και Νομικές Πλευρές της Τεχνολογίας"

Εικόνα garofala
Κατηγορία: 

 

Οι online παραδόσεις του μαθήματος επιλογής "Κοινωνικές και Νομικές Πλευρές της Τεχνολογίας", θα αρχίσουν την Παρασκευή 27.3.2020, ώρα 13:00 από τη διδάσκουσα Δρ. Γαλάτεια Καπελλάκου, σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα.

Στο eclass του μαθήματος  https://eclass.upatras.gr/courses/CEID1061/  θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες Ανακοίνωση με σχετικές οδηγίες και το link της τηλεδιάσκεψης. Παρακαλώ όσες/ους προτίθενται να παρακολουθήσουν το μάθημα, να εγγραφούν στο eclass του.

Ενημέρωση για βιβλιοθήκη

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των νέων μέτρων αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού η Βιβλιοθήκη, ως χώρος συνάθροισης ατόμων, θα παραμείνει κλειστή για το κοινό έως τις 10 Απριλίου 2020. 

Οι φοιτητές που θέλουν να καταθέσουν διπλωματική εργασία μπορούν αν στείλουν την ηλεκτρονική της μορφή στα ακόλουθα email και όταν ανοιξεί η βιβλιοθήκη θα την καταθέσουν και έντυπα.

Ανακοίνωση για εξ αποστάσεως εκπαίδευση για το μάθημα Τηλεματική και Νέες Υπηρεσίες

Εικόνα bouras
Κατηγορία: 

Το μάθημα Τηλεματική και Νέες Υπηρεσίες θα γίνεται πια εξ αποστάσεως. Για το πρώτο μάθημα παρακαλείστε να συνδεθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://meet.lync.com/upatrasgr-upatras/bouras/HVBN3JHE

Παρακαλώ πολύ να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του μαθήματος και της ιστοσελίδας του Τμήματος για τους νέους συνδέσμους των επόμενων μαθημάτων.

Χρήστος Ι. Μπούρας, Καθηγητής

Ανακοίνωση για εξ αποστάσεως εκπαίδευση για το μάθημα Ευρυζωνικές Τεχνολογίες

Εικόνα bouras
Κατηγορία: 

Το μάθημα Ευρυζωνικές Τεχνολογίες θα γίνεται πια εξ αποστάσεως. Για το πρώτο μάθημα παρακαλείστε να συνδεθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

 

https://meet.lync.com/upatrasgr-upatras/bouras/T5XWJDUL

Παρακαλώ πολύ να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του μαθήματος και της ιστοσελίδας του Τμήματος για τους νέους συνδέσμους των επόμενων μαθημάτων.

Χρήστος Ι. Μπούρας, Καθηγητής

 

 

 

Κατάθεση διπλωματικών για ορκωμοσία

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι την Παρακευή 20-03-2020 θα πρέπει να έχετε καταθέσει το ηλεκτρονικό αντίγραφο και τον κώδικα, όπου υπάρχει, στη βιβλιοθήκη για να μπορείτε να συμμετέχετε στην επόμενη ορκωμοσία.

Μάθημα Σημασιολογίας από απόσταση

Εικόνα scosmada
Κατηγορία: 

Το μάθημα επιλογής "Σημασιολογία στην Επιστήμη των Υπολογιστών" θα διδαχθεί από απόσταση ασύγχρονα, με χρήση της πλατφόρμας e-class. Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το μάθημα να επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ με τον διδάσκοντα, στη διεύθυνση scosmada@ceid.upatras.gr

Μάθημα Λογικής από απόσταση

Εικόνα scosmada
Κατηγορία: 

Το μάθημα επιλογής "Μαθηματική Λογική και Εφαρμογές της" θα διδαχθεί από απόσταση ασύγχρονα, με χρήση της πλατφόρμας e-class. Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το μάθημα να εγγραφούν στη σελίδα ¨"Θεωρία Υπολογισμού και Μαθηματική Λογική", όπου υπάρχει ήδη εκπαιδευτικό υλικό και θα αναρτηθούν άμεσα οδηγίες μελέτης. Η σελίδα μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση για επικοινωνία με τον διδάσκοντα.

Σ. Κοσμαδάκης

«ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΜΕΡΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021»

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Σας διαβιβάζουμε την υπ. αριθμ. πρωτ. 34404/Ζ1/09-03-2020 Προκήρυξη, με θέμα : «ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΜΕΡΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021».

Δείτε τα συνημμένα αρχεία:

Αναστολή Δράσης "Τα Σχολεία Πηγαίνουν Πανεπιστήμιο"

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων προστασίας από τον  Κορωνοϊό-COVID-19, αναστέλλονται μέχρι και την Παρασκευή 20/3/2020, οι προγραμματισμένες επισκέψεις των σχολείων στο πλαίσιο  της δράσης ''Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο''.

Απο τη Γραμματεία

Βαθμοί Θεωρία Γραφ/ων & Εφ/γές - Έτη Β' και Γ'

Εικόνα scosmada
Κατηγορία: 

Οι βαθμοί στο "Θεωρία Γραφημάτων & Εφ/γές", για το Β' και για το Γ' Έτος, έχουν δημοσιευτεί στο ΨΑ. Οι φοιτητές που θέλουν να δούν το γραπτό τους, μπορούν να έρθουν στο γραφείο μου (Νέο Κτίριο Β' 'Οροφος) την Τετάρτη 4 Μαρτίου από τις 12 ως τις 5.

Σ. Κοσμαδάκης 

Παράλληλοι Αλγόριθμοι: επιβεβαίωση συμμετοχής στην επαναληπτική εξέταση Φεβρουαρίου 2020

Εικόνα kakl
Κατηγορία: 

Εφόσον προγραμματίζετε να συμμετάσχετε στην επαναληπτική εξέταση περιόδου Φεβρουαρίου 2020 που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020, ώρα έναρξης 15.30, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρούσα φόρμα-επιβεβαίωση συμμετοχής: https://forms.gle/35NYbsQR6Vgkc2FKA
Η φόρμα θα παραμείνει ενεργή έως τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 22.00.
Αμέσως μετά θα λάβετε στο email σας οδηγίες για την εξέταση.
Ευχαριστούμε

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥΣ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΦΕΒΡ. 2020

Εικόνα machaira
Κατηγορία: 

H βαθμολογία της εξέτασης Φεβρουαρίου 2020 στο μάθημα "Εισαγωγή στους Αλγορίθμους" ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα του μαθήματος. Όποιος επιθυμεί να δει το γραπτό του, μπορεί να προσέλθει την Τετάρτη 26.02.2020, ώρα 12:00 – 13:00, στο γραφείο του διδάσκοντα (χώροι Β024, ΒΑ πτέρυγα Β κτιρίου, ισόγειο).

Εκ του διδάσκοντα

Βαθμοί Θεωρία Γραφημάτων & Εφ/γές

Εικόνα scosmada
Κατηγορία: 

Τα αποτελέσματα της εξέτασης Ιανουαρίου 2020 στο Θεωρία Γραφ/ων & Εφ/γές - Διακριτά Μαθ/κά ΙΙ, για τα έτη Δ' , Ε' και Πτυχίο ΜΟΝΟ, έχουν δημοσιευτεί στο progress. Οι φοιτητές που θέλουν να δούν το γραπτό τους μπορούν να έρθουν στο γραφείο μου (Νέο Κτίριο 2ος όροφος) τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, από τις 12 ως τις 5.

Οι βαθμοί του Β' και του Γ' Έτους θα δημοσιευτούν σύντομα.

Σ. Κοσμαδάκης

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ERASMUS+ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ

Εικόνα ihatz
Κατηγορία: 

Έχει βγει ανακοίνωση για συμμετοχή φοιτητών στην Κινητικότητα Erasmus+ για Σπουδές για το 2020-21 (δείτε το συνημμένο έγγραφο). Προθεσμία: 28/02/2020.

Ι. Χατζηλυγερούδης

Συντονιστής Erasmus+

Σελίδες

Εγγραφή στο CEID Announcements

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.