Scholarships

Χορήγηση Υποτροφιών από την Εστία Ναυτικών

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Σας επισυνάπτουμε έγγραφο που αφορά σε χορήγηση χρηματικών βραβείων από την Εστία Ναυτικών στα παιδιά των εν ενεργεία και συνταξιούχων ναυτικών, που φοίτησαν στα Τμήματα του Πανεπιστημίου μας κατά το ακαδ. έτος 2018-2019.

 

Υποτροφίες της Ελβετικής Κυβέρνησης

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Η Ελβετική κυβέρνηση μέσω της Ελβετικής Ομοσπονδιακής Επιτροπής για Υποτροφίες ξένων φοιτητών (CFBE) χορηγεί υποτροφίες για ξένους ερευνητές σε μεταπτυχιακό επίπεδο σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελβετίας (πανεπιστήμια, ομοσπονδιακά τεχνολογικά ιδρύματα, πανεπιστήμια εφαρμοσμένων επιστημών, σχολές καλών τεχνών και μουσικής).

Προκήρυξη Υποτροφιών «ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ»

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Κατά την ακαδημαϊκή περίοδο 2019-2020  συνεχίζεται για 10η συνεχή χρονιά ο θεσμός των υποτροφιών «Ανδρέας Μεντζελόπουλος» για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Οι υποτροφίες για τους προπτυχιακούς και τους υποψήφιους για Master αφορούν μόνο σε οικονομικά ασθενείς φοιτητές (πρώτος τίτλος σπουδών στις αντίστοιχες κατηγορίες). Η υποτροφία συνεχίζεται σε όλα τα έτη σπουδών με την προϋπόθεση ότι ο υπότροφος έχει καλή επίδοση στις σπουδές του. Αναλυτικά οι προσφερόμενες υποτροφίες έχουν ως εξής:

industry-financed 3 year PhD studentship at U Essex (Text analytics, Deep learning, etc)

Εικόνα stratis
Κατηγορία: 

Application deadline: 14 June 2019

--

We have an industry-financed 3 year PhD studentship (UK/EU and oversees fees included!) at U Essex that aims to address automated text and data analyses using modern machine learning methods, most importantly Deep Learning techniques. We are particularly interested in PhD candidates that like to work on one or multiple of the following topics (please indicate this in your cover letter):

Ερευνητικές Υποτροφίες για ΗΠΑ (updated)

Εικόνα alexiou
Κατηγορία: 

 

 

Ερευνητικές Υποτροφίες για ΗΠΑ

Wright State  University

 

2 υποτροφίες για 3 χρόνια για Μηχανικούς Υπολογιστών

Αντικείμενο : Αλγόριθμοι για Επεξεργασία Κειμένων

Έναρξη : Σεπ 2019

 

Prof. N. Bourbakis

Wright State  University

Υποτροφίες Δωδεκανήσου

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

ΡΟΔΟΣ –Π.Ε.Δ. ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ/ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΩΔ/ΣΟΥ

Τηλ. 2241044645, 44643

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το Δωδεκανησιακό ΄Ίδρυμα Υποτροφιών ύστερα από έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου με αριθ.πρωτ.1270/10-01-2019, προκηρύσσει για το  ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 τις παρακάτω υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές για απόκτηση τίτλου σε  επίπεδο master  με τους εξής όρους:

Πρακτική Άσκηση στην Ecole CentraleSupelec, Rennes, France, με προοπτική εκπόνησης διδακτορικής διατριβής

Εικόνα berberid
Κατηγορία: 

Στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο της Πρακτικής Άσκησης.   Ο φοιτητής που θα επιλεγεί θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με πλήρη οικονομική κάλυψη (υποτροφία) για επιπλέον 3 χρόνια.

Συνεπιβλέπων της Πρακτικής Άσκησης και της Διδακτορικής Διατριβής θα είναι ο Επίκουρος Καθηγητής κ. Γεώργιος Ροπόκης, ο οποίος είναι απόφοιτος αλλά και Διδάκτορας του ΤΜΗΥΠ.

Υποτροφίες ΠΜΣ στα Μαθηματικα και στην Πληροφορική, χορηγία γαλλικών ερ. Αριστείας (Labex)

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 
Υποτροφίες για προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών στα Μαθηματικά και στην Πληροφορική, χορηγία γαλλικών εργαστηρίων Αριστείας (LABEX)

Προσκλήσεις υποβολής υποψηφιοτήτων
Υποτροφία για Μaster στα Μαθηματικά και Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, στα Ιδρύματα του Πανεπιστημίου Paris-Saclay

Μεταπτυχιακές υποτροφίες ΙΚΥ-ΕΤΕ

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ) προκηρύσσει 100 θέσεις υποτροφιών διάρκειας 18 έως 24 μηνών, για την πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών πρώτου κύκλου στην Ελλάδα (ακαδ. έτος έναρξης 2018-2019) με παράλληλη πρακτική άσκηση για απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας στην ΕΤΕ, ανάλογα τον τόπο σπουδών του υποψήφιου, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

2 θέσεις PhD στο πλαίσιο Marie Sklodowska-Curie Innovative Training Network

Εικόνα maurokef
Κατηγορία: 

Προς κάθε ενδιαφερόμενο φοιτητή, έχουν προκηρυχθεί δυο θέσεις την την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στην Αγγλία σε θέματα που σχετίζονται με "drone communications and energy efficiency".

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν εδώ.

 

Υποτροφίες για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής από κοινού στο ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος” και σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ και του Καναδά

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Προκήρυξη Δέκα (10) υποτροφιών για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής από κοινού στο ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος” και σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ και του Καναδά.

Έρευνα στους τομείς της Τεχνητής Νοημοσύνης, της Ρομποτικής, της Μηχανικής Μάθησης, των Big Data και της Βιοπληροφορικής.

Προκήρυξη μεταδιδακτορικών ερευνητικών υποτροφιών ακαδ. έτους 2019-2020 στη μνήμη του «Σταμάτη Γ. Μαντζαβίνου». Ιδ. Μποδοσάκη

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Στο παρακάτω έγγραφο παρέχονται πληροφορίες και χρήσιμοι σύνδεσμοι που αφορούν την προκήρυξη Μεταδιδακτορικών Ερευνητικών Υποτροφιών Ακαδημαϊκού Έτους 2019-20 στη μνήμη του "Σ. Γ. Μαντζαβίνου" του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ)- Β’ Κύκλος

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), ανταποκρινόμενο στην ανάθεση του Υπουργού Παιδείας,
Έρευνας και Θρησκευμάτων, προκηρύσσει για το ακαδ. έτος 2017-2018, κατ’ ελάχιστον 3685
υποτροφίες για όλα τα Τμήματα/Σχολές των Α.Ε.Ι. της χώρας, στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα
Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες
(ΕΚΟ)- Β’ Κύκλος».
Η πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό

Σελίδες

Εγγραφή στο CEID Announcements

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.