Επιτυχία Ομάδας Υποψηφίων Διδακτόρων και Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Τμήματος

Ομάδα του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή κ. Γιάννη Γαροφαλάκη και του Επισκέπτη Μεταδιδακτορικού Ερευνητή κ. Ανδρέα Κομνηνού, που αποτελείται από τους:

  • Τζέριες Μπεσαράτ (Υποψήφιος Διδάκτορας)
  • Ειρήνη Λάγιου (Υποψήφια Διδάκτορας)
  • Γιώργο Παπαδημητρίου (Μεταπυχιακός Φοιτητής ΕΤΥ)

διακρίθηκε στο Μαραθώνιο Ανάπτυξης Εφαρμογών για τον Τουρισμό -  CrowdHackathon, που διοργανώθηκε από τον ΣΕΤΕ (Σύλλογο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) στις 18 – 19 Οκτωβρίου, κερδίζοντας την 2η θέση  ανάμεσα σε 25 ομάδες και 170 διαγωνιζόμενους από όλη την Ελλάδα με την εφαρμογή Hot City.

Η εφαρμογή Hot City επιτρέπει στο χρήστη να εκτυπώσει απλούς χάρτες Google Maps για οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και να δει να ζωντανεύουν πάνω στον τυπωμένο χάρτη μέσω του κινητού του, με τεχνική επαύξησης της πραγματικότητας, τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος που συγκεντρώνουν τα περισσότερα likes και check-ins στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (π.χ. Facebook, Foursquare).

Η ομάδα κλήθηκε να παρουσιάσει την διακριθείσα ιδέα στο 14ο Συνέδριο «Τουρισμός & Ανάπτυξη» που διοργάνωσε ο ΣΕΤΕ στις 19 - 20 Οκτωβρίου 2015.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή μπορείτε να δείτε στο video

https://youtu.be/GT-atD_TtvA  και επίσης στην παρουσίαση

http://tinyurl.com/nvav64x

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.