Τα βραβεία "Νέος Ερευνητής 2013" της Κυπριακής Δημοκρατίας σε αποφοίτους του τμήματος

Στη φετινή απονομή των κυπριακών βραβείων Καινοτομίας και Έρευνας που απονεμήθηκαν από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, δύο απόφοιτοι του Τμήματός μας κέρδισαν τα Βραβεία Έρευνας "Νέος Ερευνητής 2013" και Καινοτομίας Τριτογενούς Τομέα, αντίστοιχα.
Συγκεκριμένα, το Βραβείο Έρευνας "Νέος Ερευνητής 2013" απονεμήθηκε στον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κύπρου Δρ. Ιωάννη Κρικίδη για έρευνα σε ασύρματες κινητές επικοινωνίες. Ο κ. Ι. Κρικίδης είναι απόφοιτος του ΤΜΗΥΠ (από το 2000) και από τον Φεβρουάριο του 2010 είναι εκλεγμένος Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματός μας (και εν αναμονή, ακόμη, του διορισμού του).
Το Βραβείο Καινοτομίας απονεμήθηκε στην εταιρεία SignalGenerix. Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της SignalGenerix είναι ο Δρ. Αναστάσιος Κουνούδης, ο οποίος είναι απόφοιτος του ΤΜΗΥΠ από το 1997. Ο Α. Κουνούδης και η SignalGenerix συνεργάζονται στενά με το Τμήμα μας (συγκεκριμένα με το Εργαστήριο Σημάτων & Τηλεπικοινωνιών) στο πλαίσιο διάφορων διακρατικών και ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων.

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.