Ανακοίνωση - Έκτακτα μέτρα προστασίας για την εξάπλωση του νέου Κορωνοϊού

Εικόνα stratis
Κατηγορία: 

Αγαπητά μέλη του Τμήματος, το Τμήμα έχει αναστείλει τη λειτουργία του 5-6/3 και κατά συνέπεια δεν θα διεξαχθούν μαθήματα, εργαστήρια και άλλες προγραμματισμένες εκδηλώσεις. 

Ε. Γαλλόπουλος, Καθηγητής και Πρόεδρος ΤΜΗΥΠ

 

Πάτρα, 4 Μαρτίου 2020
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
 
Προς τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Προέδρου της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και Ειδικών Λοιμωξιολόγων για το νέο Κορωνοϊό Καθηγητή ΕΚΠΑ κ. Τσιόδρα, σας ενημερώνουμε:
 
"Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τη Λοίμωξη από το νέο κορωνοϊό, αποφασίστηκε από την Κυβέρνηση η λήψη εκτάκτων προληπτικών μέτρων στους Νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων που αφορούν στην πιθανότητα τοπικής μετάδοσης του ιού στην περιοχή.

Τα μέτρα περιλαμβάνουν αναστολή της λειτουργίας όλων των δημοσίων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όλων των βαθμίδων, καθώς και την αναστολή πάσης φύσεως μαζικών συναθροίσεων (θεάτρων, κινηματογράφων, αθλητικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, επισκέψεων σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία), για την περίοδο 5 έως 6 Μαρτίου 2020.

Τα μέτρα θα επαναξιολογηθούν εντός του επόμενου 48ώρου".

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.