Ενημέρωση 23-2-2022: Πληροφορίες σχετικά με τη Συμπληρωματική Εξεταστική

Εικόνα stratis
Κατηγορία: 

 

23/2-2022: Δείτε εδώ σημαντική ενημέρωση σχετικά με τη συμπληρωματική εξεταστική των μαθημάτων Παρασκευής 25/2.

20-2-2022: Δείτε εδώ σημαντική ενημέρωση σχετικά με τη συμπληρωματική εξεταστική και τις ανακοινώσεις που είχαν προηγηθεί (14 & 16-2-2022).


Ανακοίνωση (14-2-2022)

Σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω που αφορούν τη «Συμπληρωματική Εξεταστική 21-25/2» για όσες/όσους δεν είχαν την ευκαιρία να εξεταστούν λόγω νόσησης και καραντίνας.

Το προσωρινό πρόγραμμα έχει αναρτηθεί εδώ. Όπως θα διαπιστώσετε, τα μαθήματα εξετάζονται την ημέρα της εβδομάδας 21-25/2 που αντιστοιχεί στην ημέρα εξέτασής τους εντός της κανονικής εξεταστικής. Προς το παρόν, συμπεριλαμβάνονται όλα τα μαθήματα και αναφέρονται συγκεκριμένες αίθουσες (Γ, Δ1, Δ2). Είναι πολύ πιθανό αρκετές εξετάσεις να μη διεξαχθούν καθώς δεν θα υπάρχουν συμμετοχές.

Για διευκόλυνση όλων, έχει δημιουργηθεί στο e-class, το ειδικό «μάθημα» «Συμπληρωματική Εξέταση Φεβρουαρίου» που περιέχει Ομάδες Χρηστών για κάθε εξέταση ομαδοποιημένες ανά ημέρα εξέτασης.

Για να λάβετε μέρος σε εξέταση είναι απαραίτητα τα εξής 2 βήματα τουλάχιστον 5 ημέρες πριν από κάθε εξέταση (βλ. παρακάτω):

  1. Να εγγραφείτε άμεσα στην Ομάδα Χρηστών κάθε εξέτασης στο «μάθημα» «Συμπληρωματική Εξέταση Φεβρουαρίου» στην οποία δικαιούστε να εξεταστείτε λόγω νόσησης.
  2. Στο χώρο «Εργασίες» του μαθήματος, να αναρτήσετε σε  μορφή pdf το πιστοποιητικό που δικαιολογεί τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις. Προσοχή: Αυτό είναι απαραίτητο για όλες/όλους, ακόμα και αν έχετε εγγραφεί στο edupass, γιατί υπάρχει περίπτωση κάποιος να δύναται να συμμετάσχει σε εξέταση, αλλά αυτό να μην φαίνεται στο edupass.

Οι δηλώσεις συμμετοχής σας πρέπει να γίνονται τουλάχιστον 5 ημέρες πριν την εξέταση, π.χ. για τα μαθήματα της Δευτέρας 21/2, το αργότερο ως το τέλος της Τρίτης 15/2. Η τήρηση της καταληκτικής αυτής ημερομηνίας είναι απαραίτητη γιατί ο τελικός προγραμματισμός θα γίνει βάσει αυτών των δηλώσεων.  Για παράδειγμα, αν ως το τέλος της Τρίτης 15/2 δεν υπάρχουν δηλώσεις για κάποια εξέταση της Δευτέρας 21/2 (π.χ. Αγγλική Γλώσσα), τότε η εξέταση ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί. Επίσης, ανάλογα με τους αριθμούς των συμμετεχόντων μπορεί οι διδάσκοντες να συνεννοηθούν με τους συμμετέχοντες για τις λεπτομέρειες της εξέτασής τους (ώρα και χώρο).

Θα ληφθούν επίσης υπόψη και οι αιτήσεις όσων είχαν ζητήσει εξαίρεση πριν από κάποια εξέταση λόγω ειδικών συνθηκών (καιρικές συνθήκες 24-25/1, άλλου είδους σοβαρή νόσηση, κ.λπ.). Στις περιπτώσεις αυτές μπορεί να ζητηθούν από τους υπεύθυνους καθηγητές τα σχετικά δικαιολογητικά.

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.