Δράση Πιστοποίησης Δεξιοτήτων Χειρισμού Η/Υ στο ΚΔΒΜ (ΚΕΚ) του Παν. Πατρών

garofala's picture

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΚ) πήρε την πρωτοβουλία και διοργανώνει τακτικά εξετάσεις πιστοποίησης δεξιοτήτων χειρισμού Η/Υ με χαμηλό κόστος. Από τον Μάρτιο του 2014 πάνω από 50 μέλη του Πανεπιστήμιου συμμετείχαν στις εξετάσεις, πιστοποιήθηκαν επιτυχώς και απέκτησαν πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ.

Το παράβολο συμμετοχής είναι 100 € και περιλαμβάνει

- την εξέταση στις τρεις (3) βασικές ενότητες (Word 2010/Excel 2010/Internet Explorer & Outlook 2010),

- πρόσβαση σε εκπαιδευτικά τεστ προσομοίωσης που περιλαμβάνουν όλα τα χαρακτηριστικά των εξετάσεων,

- παράβολο επανεξέτασης (αν χρειαστεί),

- την έκδοση και αποστολή του διπλώματος πιστοποίησης.

Η επιτυχημένη εξέταση στις συγκεκριμένες ενότητες οδηγεί στη λήψη του Vellum Diploma in IT Skills, πιστοποιητικό χωρίς ημερομηνία λήξης, ισότιμο του ECDL, αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο και τον ΑΣΕΠ.

Όποιος το επιθυμεί μπορεί να πιστοποιηθεί με αντίστοιχους ελκυστικούς όρους και στις υπόλοιπες 3 ενότητες βασικού επιπέδου (Windows XP / 7, Powerpoint 2010, Access 2010), Επίσης υπάρχει η δυνατότητα πιστοποίησης δεξιοτήτων και σε προχωρημένο επίπεδο (IT Skills Proficiency).

Για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, το ΚΔΒΜ προσφέρει αίθουσα Η/Υ που είναι διαθέσιμη για εξάσκηση καθημερινά μεταξύ 7.30 - 9.30 πμ., καθώς και ασκήσεις προσομοίωσης για εξάσκηση στον χώρο σας. Η αίθουσα είναι διαθέσιμη τουλάχιστον τις πρωινές ώρες, αλλά κατόπιν συνεννοήσεως και για περισσότερες (ως τις 3μμ).

Οι επόμενες εξετάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις:

- Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 11πμ

- Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014 11πμ

 

Ας σημειωθεί πως οι παραπάνω ημερομηνίες είναι η τελευταία ευκαιρία συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο. Η δράση αυτή (με αυτή την μοναδική τιμή) δεν αναμένεται να συνεχιστεί πέραν από τον Ιούνιο.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΚΔΒΜ θα βρείτε μεταξύ άλλων

Οδηγίες και δήλωση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις: https://sites.google.com/site/upatrascve/home/deloseodegiessymmetochesstisexetaseismartios2014

Οδηγίες και Συμβουλές για την Εξέταση:
https://sites.google.com/site/upatrascve/home/odegieskaisymboulesgiatenexetase

Ασκήσεις Προσομοιώσης Εξετάσεων:
https://sites.google.com/site/upatrascve/mock-tests


Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις και απορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

--

Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΚ) Πανεπιστημίου Πατρών Κτήριο Πρυτανείας, Ισόγειο, Ρίο Πατρών, 265 04 Τηλ. 2610-996639, 997259 Fax. 2610-996673 Email: kek@upatras.gr Web: http://kek.upatras.gr/

FB: http://www.facebook.com/upatrascve

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.