Συμμετοχή στο 1ο Ηealth Datathon

stratis's picture
Category: 

-------- Forwarded Message --------

Subject: Κάλεσμα για συμμετοχή στο 1ο Ηealth Datathon
Date: Mon, 22 Apr 2019 17:49:47 +0300
From: Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών - ΕΕΛΛΑΚ < >
To:


 

Το 1ο Ηealth Datathon στην Ελλάδα διοργανώνεται από την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών(ΕΕΛΛΑΚ) και την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Εφαρμογών Πληροφορικής Υγείας(ΕΕΜΕΠΥ).

 

Στο 1ο Health Datathon, στα πρότυπα ανάλογων δράσεων στο εξωτερικό, θα διερευνήσουμε τη δυνατότητα, διαφορετικές ομάδες (όπως προγραμματιστές, στατιστικοί και επαγγελματίες υγείας), να συνεργαστούν σε αναπάντητα ερωτήματα τόσο στον κλινικό τομέα όσο και στον τομέα διοίκησης υπηρεσιών υγείας.

 

Στο Datathon θα υπάρχουν διαθέσιμα σύνολα ανωνυμοποιημένων δεδομένων της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης απο την ΗΔΙΚΑ και του Συστήματος Επιχειρηματικής Ευφυΐας (Β.Ι) του Υπουργείου Υγείας.

 

Στο 1ο Ηealth Datathon καλούνται να συμμετέχουν άτομα και ομάδες συμπληρωνοντας την αίτηση συμμετοχής.  Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν φροντιστήριο την Πέμπτη 16/05 στην αίθουσα ΠΕΛΛΑ του Divani Caravel Hotel στο πλαίσιο του 45ου ΕΠΙΣ  και να δημιουργησουν τις ομαδες τους και να βάλουν σε πράξη τις ιδέες του στις 17 & 18 Μαΐου στο  Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.