Εξέταση Θεωρία Σημάτων και Συστημάτων

psarakis's picture
Category: 

Οδηγίες για την εξέταση του μαθήματος Θεωρία Σημάτων και Συστημάτων

Η εξέταση του μαθήματος αυτή την εξεταστική περίοδο θα είναι ΜΟΝΟ προφορική. Θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 23/9 στην αίθουσα Π200 (προκάτ πίσω από το Β κτήριο) με ώρα έναρξης 10:00 και ώρες εξέτασης ανα τμήμα που αναγράφονται στις αντίστοιχες φόρμες δήλωσης. Η διάρκεια της εξέτασης είναι 50 λεπτά ανα τμήμα των 6 ατόμων.

Η οργάνωση της εξέτασης θα γίνει μέσα από την πλατφόρμα upatras eclass. Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί στο eclass μάθημα κλειστού τύπου με τίτλο ¨ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ¨ στο οποίο μέχρι την Παρασκευή 20/9 στις 22:00 μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή σε όποιο τμήμα επιθυμείτε να εξεταστείτε. 

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση θα έχουν μόνο όσοι βρίσκονται στη λίστα χρηστών του μαθήματος η οποία θα περιέχει όσους έχουν δηλώσει το μάθημα στο progress.  Για όποιο, σχετικό με την εγγραφή σας, πρόβλημα παρουσιαστεί μπορείτε να επικοινωνήσετε στο μέχρι την Παρασκευή 20/9 στις 22:00. Μετά από αυτή την ώρα δεν θα γίνονται αλλαγές ούτε προσθήκες στα τμήματα εξέτασης.

  • Επειδή δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα εγγραφής εκ των υστέρων στο progress, αν δεν έχετε δηλώσει ήδη το μάθημα δεν μπορείτε να συμμετέχετε στην εξέταση. Αν προκύψει πρόβλημα με άτομο που έχει κάνει εγγραφή αλλά το progress δεν εμφανίζει τον ΑΜ του στη λίστα, τότε μπορεί να επικοινωνήσει στο παραπάνω mail επισυνάπτοντας screenshot του progress όπου φαίνεται το μάθημα δηλωμένο για αυτήν την περίοδο, μαζί με τα πλήρη στοιχεία του και το τμήμα που επιθυμεί να εξεταστεί από όσα είναι διαθέσιμα.
  • Όσοι δεν έχουν λογαριασμό στο eclass δεν βρίσκονται στη λίστα του μαθήματος. Αφού δημιουργήσετε λογαριασμό ακολουθήστε την διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω.
  • Όσοι δεν μπορούν να δηλώσουν μαθήματα μέσω progress (εξάμηνο > 32) για την εγγραφή τους στην εξέταση θα πρέπει να στείλουν στο ίδιο mail τα πλήρη στοιχεία τους και το τμήμα που θέλουν να εξεταστούν, από αυτά που είναι διαθέσιμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Μπορείτε να συμμετέχετε σε ΕΝΑ (1) μόνο τμήμα εξέτασης. Μπορείτε να αλλάξετε τμήμα εξέτασης για όσο η εγγραφή είναι ανοιχτή.

Αν χρειαστεί, θα ανακοινωθούν επιπλέον τμήματα αυτών που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Υπάρχει αρκετό χρονικό περιθώριο για να δηλώσετε συμμετοχή στην εξέταση. Παρακαλούμε πριν δηλώσετε να είστε σίγουροι ότι θα συμμετέχετε, να μην υπάρχουν άτομα που δηλώνουν και τελικά δεν έρχονται στην εξέταση, ώστε να αποφύγουμε τη δέσμευση της αίθουσας πολλές ώρες χωρίς να υπάρχει λόγος.

Είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας στην εξέταση κάποιο αποδεικτικό της ταυτότητας σας.

Related Lesson: 
Signals and Systems Theory

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.