Δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2021 προπτυχιακών φοιτητών

ioanna's picture
Category: 

Αγαπητοί Φοιτητές, Αγαπητές Φοιτήτριες,

Άνοιξε το Progress για την ηλεκτρονική δήλωση εκ μέρους σας των μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2021-2022. Παράλληλα, έχει ανοίξει πάλι και η δήλωση ανανέωσης εγγραφής.

Σημειώνουμε τα εξής σημαντικά:

  • Η προθεσμία είναι αυστηρά  από 3/11/2021 έως και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
  • Η διαδικασία αφορά όλους/όλες τους φοιτητές/ριες, περιλαμβανομένου και του 1ου Έτους.
  • Θα πρέπει να δηλώσετε όλα τα μαθήματα Χειμερινού Εξαμήνου, τόσο τα υποχρεωτικά, όσο και τα μαθήματα επιλογής στα οποία προτίθεστε να εξεταστείτε είτε κατά την εξεταστική Ιανουαρίου 2022, είτε στην εξεταστική Σεπτεμβρίου 2022.
  • Το όριο δήλωσης ECTS είναι 30 ECTS ανά εξάμηνο (εκτός από τους φοιτητές του 3ου, 5ου 7ου και 9ου εξαμήνου που το όριο δηλώσεων είναι 60 ECTS συνολικά). Το εν λόγω άνω όριο για τους επί διπλώματι φοιτητές είναι 90 ECTS.

Κατά την εγγραφή πρέπει να εξαντλούνται:

  1. κατά πρώτη προτεραιότητα τα υποχρεωτικά μαθήματα προηγουμένων εξαμήνων στα οποία δεν έχει λάβει προβιβάσιμο βαθμό,
  2. κατά δεύτερη προτεραιότητα τα υποχρεωτικά μαθήματα του εξαμήνου φοίτησης,
  3. κατά τρίτη προτεραιότητα, μαθήματα επιλογής τα οποία στο πρόγραμμα σπουδών έχουν τοποθετηθεί σε εξάμηνο σπουδών προηγούμενο ή ίδιο με το εξάμηνο φοίτησης.
  • Οι φοιτητές που παρακολουθούν το Παλαιό Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών (έτος εισαγωγής από 2013 και πριν), παρακαλούνται να συμβουλευτούν τις Μεταβατικές Διατάξεις: https://www.ceid.upatras.gr/sites/default/files/pages/metavatikes_diatax...

Παρακαλούμε να μεριμνήσετε για τη δήλωση των μαθημάτων σας μέσα στην προθεσμία. Μετά τις 28/11/2021, δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση μαθήματος Χειμερινού Εξαμήνου.

Από τη Γραμματεία

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.