Ορκωμοσία Προπτυχιακών Φοιτητών

ioanna's picture
Category: 

Σας υπενθυμιζουμε ότι η τελετή ορκωμοσίας προπτυχιακών φοιτητών θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 για την πρώτη ομάδα και 13:30 για τη δεύτερη ομάδα, στο Αμφιθέατρο Ι-4 του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Για την τελετή θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα ΚΥΑ κατά της πανδημίας covid 19.

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες προσέρχονται στο χώρο της τελετής με επίδειξη και έλεγχο είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού είτε πιστοποιητικό νόσησης είτε βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR ή rapid test  για κορωνοϊό covid-19 και του αντίστοιχου πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας.

Η χρήση της προστατευτικής μάσκας (κατά προτίμηση χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για όλους τους παρευρισκόμενους στην τελετή κατά την είσοδο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο διεξαγωγής της τελετής.

Στην τελετή θα συμμετάσχουν μόνο οι ορκιζόμενοι, συνοδευόμενοι από δύο το πολύ άτομα. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί χωρίς τηβέννους και χωρίς χειραψία. Οι ορκιζόμενοι με τους συνοδούς τους προσέρχονται στο χώρο διεξαγωγής της τελετής μισή ώρα πριν την έναρξη της τελετής και αποχωρούν σταδιακά χωρίς να παραμένουν στους κοινόχρηστους χώρους, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός μεταξύ των δύο τελετών.

Από τη Γραμματεία

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.