Δηλώσεις μαθημάτων για τους μετεγγραφέντες και προπτυχιακούς φοιτητές για το χειμερινο εξαμηνο του Ακ. έτους 2021-2022

ioanna's picture
Category: 

Παρακαλούνται οι μετεγγραφέντες και προπτυχιακοί φοιτητές να προβούν σε δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2021-2022 μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας (https://progress.upatras.gr) από σήμερα Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021.

Προσοχή:

  • Οι φοιτητές μπορούν να κάνουν δήλωση μαθημάτων μόνο εφόσον έχουν πραγματοποιήσει πρώτα την εγγραφή τους.
  • Οι φοιτητές δηλώνουν τα χειμερινά μαθήματα σύμφωνα με τους κανόνες δήλωσης του Προγράμματος Σπουδών (για το έτος εισαγωγής 2014 και μετά https://www.ceid.upatras.gr/sites/default/files/pages/proptyxiako_program_spoud_21_22.pdf, και από το 2013 και πριν https://www.ceid.upatras.gr/el/metavatikes-diataxeis )
  • Όσοι φοιτητές δεν δηλώσουν μαθήματα δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην εξεταστική περίοδο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου και Σεπτέμβριου ακαδ. έτους 2021-2022. 
  •  Μετά την αποθήκευση δήλωσης να πραγματοποιείτε έλεγχο από το progress.upatras.gr στην επιλογή «ακαδημαϊκό έργο» για το αν παρουσιάζονται σωστά στο τρέχον ακαδ. έτος τα μαθήματα που δηλώσατε. Σε περίπτωση που δε εμφανίζονται προσπαθείτε πάλι για δήλωση και αν συνεχίζει το πρόβλημα, επικοινωνείτε με την Γραμματεία του Τμήματος μέσα στις ημερομηνίες δήλωσης που έχουν ανακοινωθεί.

Παρακαλούμε να μεριμνήσετε για τη δήλωση των μαθημάτων σας μέσα στην προθεσμία. Μετά τις 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση μαθήματος Χειμερινού Εξαμήνου.

Από τη Γραμματεία

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.