Ανακοινώσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΣ στο Εργαστήριο Οντοκεντρικού Προγραμματισμού

Εικόνα rigou
Κατηγορία: 

Στη σελίδα του μαθήματος Οντοκεντρικός Προγραμματισμός στο eclass (https://eclass.upatras.gr/modules/group/?course=CEID1105) είναι διαθέσιμες 5 Ομάδες Εργαστηρίου στις οποίες μπορείτε να εγγραφείτε μέχρι και την Παρασκευή 2 Μαρτίου.

Επικουρικό Έργο Μεταπτυχιακών Φοιτητών

Εικόνα nsklavos
Κατηγορία: 

Αγαπητές/τοί Μεταπτυχιακοί Φοιτητές,

όσοι από εσάς (ΠΜΣ ΕΤΥ, ΟΣΥΛ, & ΣΕΣΕ) επιθυμείτε να εκπονήσετε Επικουρικό Έργο στο Εργαστήριο Προηγμένοι Μικροεπεξεργαστές (8ο Εξάμηνο), κατά το τρέχον εξάμηνο, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, το συντομότερο δυνατό, στέλνοντας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, με τα πλήρη στοιχεία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Εκ μέρους του Εργαστηρίου,

Νικόλαος Σκλάβος

Βοηθητικό Εθελοντικό Επικουρικό Έργο Εργαστηρίου

Εικόνα nsklavos
Κατηγορία: 

Αγαπητές/οί Φοιτήτριες/τές,

όσοι από εσάς επιθυμείτε να συμμετέχετε εθελοντικά στο βοηθητικό επικουρικό έργο για το «Εργαστήριο Προηγμένοι Μικροεπεξεργαστές», (8ο Εξάμηνο), μπορείτε να στείλετε ανάλογο ηλεκτρονικό μήνυμα με τα πλήρη στοιχεία σας.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να έχουν περάσει επιτυχώς τα μαθήματα Μικροϋπολογιστές και Εργαστήριο Μικροϋπολογιστών, αποστέλλοντας τους βαθμούς τους σε αυτό, κατά την εκδήλωση του ενδιαφέροντος τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Hash Code by Google 2018

Εικόνα krassas
Κατηγορία: 

To IEEE Student Branch του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με τον κύριο Ανδρέα Κομνηνό, του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, διοργανώνουν τον διαγωνισμό προγραμματισμού Google Hash Code 2018.

Σημειώσεις και Εγγραφές στο Οργανα & Μετρήσεις

Εικόνα christides
Κατηγορία: 

Η τελευταία διανομή των σημειώσεων με τις εργαστηριακές ασκήσεις θα γίνει την:

Τρίτη 27/02/2018, ώρα 12:00-13:00, αίθουσα ΑΠ7 την ώρα του μαθήματος.

Για την παραλαβή τους πρέπει να προσέρχεστε με την φοιτητική σας ταυτότητα (άλλες ταυτότητες δεν γίνονται δεκτές). Υποχρεωτικά, κατά την προσέλευση σας στην κάθε μια εργαστηριακή άσκηση, πρέπει να έχετε μαζί σας το φυλλάδιο ασκήσεων, αλλιώς δεν θα σας επιτρέπεται η είσοδος.

Διεξαγωγή διαλέξεων στο Τμήμα στις 27-2-2018

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Στο πλαίσιο της διαδικασίας για την πλήρωση μιας θέσης μέλους ΔΕΠ στις βαθμίδες Αναπληρωτή / Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Τηλεπικοινωνίες, Δίκτυα, Κινητές Τηλεπικοινωνίες», του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής θα διεξαχθούν στην αίθουσα Συνελεύσεων του Τμήματος δοκιμαστικά μαθήματα από τους υποψηφίους την Τρίτη 27/2/2018 ως κάτωθι:

Αλλαγή αίθουσας διδασκαλίας για "Τηλεματική και Νέες Υπηρεσίες" και "Ευρυζωνικές Υπηρεσίες"

Εικόνα bouras
Κατηγορία: 

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το μάθημα "Τηλεματική και Νέες Υπηρεσίες" στις 23/02 θα διδαχθεί στην αίθουσα Β3 αντί της αίθουσας Συνεδριάσεων του Τμήματος και το μάθημα "Ευρυζωνικές Τεχνολογίες" στις 28/2 θα διδαχθεί στην αίθουσα Β4 αντί της αίθουσας Συνεδριάσεων του Τμήματος.

Η αλλαγή της αίθουσας αφορά αποκλειστικά τις δύο παραπάνω ημερομηνίες, μετά η διδασκαλία των μαθημάτων θα γίνεται στην αίθουσα Συνεδριάσεων.

 

Χρήστος Ι. Μπούρας, Καθηγητής

Career day απο τη Citrix

Εικόνα prevezan
Κατηγορία: 

Τη Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, η Citrix διοργανώνει career day στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ενημερώσου από τη CITRIX για θέσεις εργασίας σε Τεχνολογίες & Εφαρμογές σε Παγκόσμια Κλίμακα: 
Applications, Platforms, Performance, Big Data, ML/AI

Πρόγραμμα εκδήλωσης

  • 13.30-14.00 Εγγραφές
  • 14.00-15.30 Παρουσίαση της εταιρείας CITRIX
  • 15.30-16.00 Coffee Break
  • 16.00-17.00 Παρουσίαση με θέμα:Test Driven Development 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΜΔΕ & ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή απονομής ΜΔΕ του Τμήματος Μηχανικών  Η/Υ και Πληροφορικής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13-03-2018 στη 13.00, στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης» του Α’ Κτηρίου - Πρυτανεία  (1ος όροφος)

Αντίστοιχα, η τελετή Καθομολόγησης Διδακτόρων του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14-03-2018 στις 12.30, στην αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης» του Α’ κτηρίου - Πρυτανεία  (1ος όροφος)

Μαθήματα Λογικής Εαρινού Εξαμήνου

Εικόνα scosmada
Κατηγορία: 

1 Μαθηματική Λογική και Εφαρμογές της

Γενική εισαγωγή στη Λογική Α' Τάξης -- βασικές έννοιες, αποδεικτικά συστήματα, ιδιότητές τους. Δεν υπάρχει επικάλυψη με το "Ειδικά Θέματα Υπολογιστικής Λογικής" του Χειμερινού Εξαμήνου. Το πρώτο μάθημα θα γίνει την Παρασκευή 23-2.

2 Σημασιολογία και Ορθότητα Προγραμμάτων

Ανανέωση εγγραφών εαρινού εξαμήνου

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Αγαπητές Φοιτήτριες, Αγαπητοί Φοιτητές, 

Σας ενημερώνουμε ότι η περίοδος ανανέωσης εγγραφών για το εαρινό εξάμηνο έχει ανοίξει από 19.02.2018 έως και 31.03.2018.

Παρακαλούμε  να μεριμνήσετε για τη ανανέωση των εγγραφών σας μέσα στην προθεσμία. 

Από τη Γραμματεία

 

Έναρξη Μαθήματος ΟΝΤΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Εικόνα ihatz
Κατηγορία: 

Το μάθημα του ΟΝΤΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ξεκινά την επόμενη ΔΕΥΤΕΡΑ 26/2/2018. Επειδή λόγω Καθαρής Δευτέρας χάθηκε το πρώτο μάθημα, τη Δευτέρα 26/2/18 θα γίνει μάθημα ΘΕΩΡΙΑΣ και 9.00-11.00 (την ώρα του φροντιστηρίου) και 16.00-19.00, για να αναπληρωθεί το χαμένο. Το ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 5/3/2018.

Καλή αρχή!

Οι διδάσκοντες

Αποσπάσματα πρακτικών αξιολόγησης υποψηφιοτήτων πράξης Απόκτησης Ακαδημαϊκής -Διδακτικής εμπειρίας-εαρινό εξάμηνο 2018

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Στον παρακάτω σύνδεσμο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με το πρακτικό αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων συμμετοχής στο Τμήμα στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο "Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής εμπειρίας σε κατόχους διδακτορικού στο Πανεπιστήμιο Πατρών" για το εαρινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2017-18.

Ανακοίνωση αποτελεσματων εξέτασης για το μάθημα "Μηχανισμοί Ποιότητας Υπηρεσίας σε Δίκτυα"

Εικόνα bouras
Κατηγορία: 

Σας ενημερώνω ότι στην σελίδα http://ru6.cti.gr/ru6/bouras?language=el έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα του μαθήματος "Μηχανισμοί Ποιότητας Υπηρεσίας σε Δίκτυα".

Όποιος/α φοιτητής/τρια επιθυμεί να δει το γραπτό του μπορεί να το κάνει την Τετάρτη 21/2 και ώρα 16:00-17:00 στο γραφείο μου στο Τμήμα (1ος όροφος στην δεξιά πλευρά του κτιρίου).

 

Ο εξεταστής,

 

Χ. Ι. Μπούρας, Καθηγητής

Σελίδες

Εγγραφή στο CEID Announcements

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.