Ανακοινώσεις

Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2019-2020

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Αγαπητοί Φοιτητές, Αγαπητές Φοιτήτριες,

Άνοιξε το Progress (https://progress.upatras.gr) για δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2019-2020, για τους φοιτητές του Τμήματος. Η προθεσμία είναι από 27/3/2020 έως και 19/4/2020.  

Σημειώνω τα εξής σημαντικά:

Μάθημα "Κοινωνικές και Νομικές Πλευρές της Τεχνολογίας"

Εικόνα garofala
Κατηγορία: 

 

Οι online παραδόσεις του μαθήματος επιλογής "Κοινωνικές και Νομικές Πλευρές της Τεχνολογίας", θα αρχίσουν την Παρασκευή 27.3.2020, ώρα 13:00 από τη διδάσκουσα Δρ. Γαλάτεια Καπελλάκου, σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα.

Στο eclass του μαθήματος  https://eclass.upatras.gr/courses/CEID1061/  θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες Ανακοίνωση με σχετικές οδηγίες και το link της τηλεδιάσκεψης. Παρακαλώ όσες/ους προτίθενται να παρακολουθήσουν το μάθημα, να εγγραφούν στο eclass του.

Ενημέρωση για βιβλιοθήκη

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των νέων μέτρων αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού η Βιβλιοθήκη, ως χώρος συνάθροισης ατόμων, θα παραμείνει κλειστή για το κοινό έως τις 10 Απριλίου 2020. 

Οι φοιτητές που θέλουν να καταθέσουν διπλωματική εργασία μπορούν αν στείλουν την ηλεκτρονική της μορφή στα ακόλουθα email και όταν ανοιξεί η βιβλιοθήκη θα την καταθέσουν και έντυπα.

ECE-812: Επεξεργασία Δεδομένων και Αλγόριθμοι Μάθησης

Εικόνα psarakis
Κατηγορία: 

Παρακαλώ όσοι φοιτητές παρακολουθούν το μάθημα

ECE-812: Επεξεργασία Δεδομένων και Αλγόριθμοι Μάθησης

να κάνουν εγγραφή στο αντίστοιχο eclass, προκειμένου να λαμβάνουν μηνύματα και ανακοινώσεις.Ευχαριστώ
Γ. Μουστακίδης

Ανακοίνωση για εξ αποστάσεως εκπαίδευση για το μάθημα Τηλεματική και Νέες Υπηρεσίες

Εικόνα bouras
Κατηγορία: 

Το μάθημα Τηλεματική και Νέες Υπηρεσίες θα γίνεται πια εξ αποστάσεως. Για το πρώτο μάθημα παρακαλείστε να συνδεθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://meet.lync.com/upatrasgr-upatras/bouras/HVBN3JHE

Παρακαλώ πολύ να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του μαθήματος και της ιστοσελίδας του Τμήματος για τους νέους συνδέσμους των επόμενων μαθημάτων.

Χρήστος Ι. Μπούρας, Καθηγητής

Ανακοίνωση για εξ αποστάσεως εκπαίδευση για το μάθημα Ευρυζωνικές Τεχνολογίες

Εικόνα bouras
Κατηγορία: 

Το μάθημα Ευρυζωνικές Τεχνολογίες θα γίνεται πια εξ αποστάσεως. Για το πρώτο μάθημα παρακαλείστε να συνδεθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

 

https://meet.lync.com/upatrasgr-upatras/bouras/T5XWJDUL

Παρακαλώ πολύ να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του μαθήματος και της ιστοσελίδας του Τμήματος για τους νέους συνδέσμους των επόμενων μαθημάτων.

Χρήστος Ι. Μπούρας, Καθηγητής

 

 

 

Κατάθεση διπλωματικών για ορκωμοσία

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι την Παρακευή 20-03-2020 θα πρέπει να έχετε καταθέσει το ηλεκτρονικό αντίγραφο και τον κώδικα, όπου υπάρχει, στη βιβλιοθήκη για να μπορείτε να συμμετέχετε στην επόμενη ορκωμοσία.

Μάθημα Σημασιολογίας από απόσταση

Εικόνα scosmada
Κατηγορία: 

Το μάθημα επιλογής "Σημασιολογία στην Επιστήμη των Υπολογιστών" θα διδαχθεί από απόσταση ασύγχρονα, με χρήση της πλατφόρμας e-class. Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το μάθημα να επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ με τον διδάσκοντα, στη διεύθυνση scosmada@ceid.upatras.gr

Μάθημα Λογικής από απόσταση

Εικόνα scosmada
Κατηγορία: 

Το μάθημα επιλογής "Μαθηματική Λογική και Εφαρμογές της" θα διδαχθεί από απόσταση ασύγχρονα, με χρήση της πλατφόρμας e-class. Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το μάθημα να εγγραφούν στη σελίδα ¨"Θεωρία Υπολογισμού και Μαθηματική Λογική", όπου υπάρχει ήδη εκπαιδευτικό υλικό και θα αναρτηθούν άμεσα οδηγίες μελέτης. Η σελίδα μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση για επικοινωνία με τον διδάσκοντα.

Σ. Κοσμαδάκης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΗΣ ΛΕΤΟΝΙΑΣ

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Η Λετονία προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 κρατικές υποτροφίες σε Έλληνες για σπουδές ή
έρευνα σε ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης.
Οι υποτροφίες απευθύνονται σε φοιτητές, πανεπιστημιακούς και ερευνητές πανεπιστημιακών ιδρυμάτων
και αφορούν: α) προπτυχιακές, μεταπτυχιακές σπουδές ή έρευνα και β) παρακολούθηση θερινών
σεμιναρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε παρακάτω:

Ανακοίνωση και Διευκρινίσεις - ΦΕΚ 725/8.3.2020 (τ. Β') νέων μέτρων αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού

Εικόνα stratis
Κατηγορία: 
Αγαπητά μέλη του Τμήματος, φοιτήτριες και φοιτητές: Περαιτέρω αναθεώρηση των μέτρων που αφορούν στη λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος (ΦΕΚ 731/9.3.20 τ. Β' Απόφαση 2: Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 16397)

Solutions Engineering Executive @ Patras office

Εικόνα joseph
Κατηγορία: 

At TailWind, we work with marketers, agencies and publishers to help them cut through the complexity of digital transformation and accelerate their business fast forward through automated, data-driven marketing solutions.

 

TailWind is part of TDG and is the exclusive partner of Sizmek - by Amazon, Xandr (previously Appnexus) and Globalwebindex in Eastern Europe and Middle East & North Africa regions.

 

«ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΜΕΡΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021»

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Σας διαβιβάζουμε την υπ. αριθμ. πρωτ. 34404/Ζ1/09-03-2020 Προκήρυξη, με θέμα : «ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΜΕΡΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021».

Δείτε τα συνημμένα αρχεία:

Αναστολή παραδοσής Διπλωμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και Καθομολόγησης Διδακτόρων Μαρτίου 2020

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Δεδομένων των νέων μέτρων (ΦΕΚ 725/8.3.2020 (τ. Β')) αποφυγής μετάδοσης του κορωνοιού, σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλονται οι παραδόσεις των Διπλωμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και Καθομολόγησης Διδακτρόρων Μαρτίου 2020, που θα πραγματοποιόταν στο χώρο της Γραμματείας του Τμήματος.

Για τις νέες ημερομηνίες παράδοσης Διπλωμάτων, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.
 

Από τη Γραμματεία

Αναστολή Δράσης "Τα Σχολεία Πηγαίνουν Πανεπιστήμιο"

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων προστασίας από τον  Κορωνοϊό-COVID-19, αναστέλλονται μέχρι και την Παρασκευή 20/3/2020, οι προγραμματισμένες επισκέψεις των σχολείων στο πλαίσιο  της δράσης ''Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο''.

Απο τη Γραμματεία

Η ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ - 06.03.2020@3μμ, Β4: Σεμινάριο Τμήματος και CEID Social Hour: “Local(ity) Rules”, Κώστας Τσίχλας, επίκουρος καθηγητής ΤΜΗΥΠ

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, Η ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

 

Σεμινάριο Τμήματος & CEID social hour

 

Ημερομηνία-χώρος: Παρασκευή 06 Μαρτίου, 3-5μμ, Κτίριο Β (Αίθουσα Β4)

Ομιλητής: Κώστας Τσίχλας, επίκουρος καθηγητής ΤΜΗΥΠ

Nextstrain Real-time tracking of pathogen evolution

Εικόνα stratis
Κατηγορία: 

Υπό άλλες συνθήκες η παρακάτω ιστοσελίδα θα είχε ενδιαφέρον μόνον για ειδικούς της βιοπληροφορικής, real time data analytics, visualization, κ.ά. Αυτή τη στιγμή, ενδιαφέρει πολύ περισσότερους, ενώ αναδεικνύει και τη δύναμη των εργαλείων πληροφορικής για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών. Δείτε εδω: NextStrain .

 

Σελίδες

Εγγραφή στο CEID Announcements

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.