Ανακοινώσεις

Στιγμιότυπα από την ορκωμοσία Προπτυχιακών φοιτητών

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Στιγμιότυπα από την Ορκωμοσία Προπτυχιακών φοιτητών, που έλαβε χώρα την Πέμπτη 18/04/2019 στην Αίθουσα Τελετών "Οδυσσέας Ελύτης" του Κτηρίου Διοίκησης – Πρυτανείας, παρουσία του Αναπληρωτή Κοσμήτορα Καθηγητή Σ. Κουμπιά, του Κοσμήτορα Καθηγητή Δ. Ματαρά και του Προέδρου του Τμήματος Καθηγητή Ε. Γαλλόπουλου. Θερμά συγχαρητήρια συναδέλφους και καλή σταδιοδρομία. 

Αλλαγή ώρας διδασκαλίας του μαθήματος "Κοινωνικές και Νομικές Πλευρές της Τεχνολογίας".

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,

Σας ενημερώνουμε ότι η ώρα διδασκαλίας του μαθήματος 'Κοινωνικές και Νομικές Πλευρές της Τεχνολογίας", κατόπιν αιτήματος των φοιτητών, αλλάζει και πλέον θα διεξάγεται κάθε Παρασκευή από τις 11:00 έως τις 13:00, στην αίθουσα Π200.

 

Σας ενημερώνουμε ότι άνοιξε η δικτυακή πύλη της ηλεκτρονικής γραμματείας για Ανανέωση στο εαρινό εξάμηνο και Δηλώσεις Μαθημάτων στα ΠΜΣ ΕΤΥ και ΔΠΜΣ ΥΔΑ έως τις 30-4-2019.

Εικόνα athanaso
Κατηγορία: 

Παρακαλούνται οι Μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΠΜΣ ΕΤΥ  να εγγραφούν  στο εξάμηνο και να δηλώσουν τα μαθήματά που τους υπολείπονται για το εαρινό εξάμηνο 2018-2019 έως 30-4-2019.

Υπενθυμίζουμε ότι : για το ΕΤΥ οι φοιτητές υποχρεούνται να δηλώσουν 5 μαθήματα:  3ΥΠΟ από την κατεύθυνση που επέλεξε ο φοιτητής , 1 Κορμού ή Επιλογής από την κατεύθυνση που επέλεξε και 1 μάθημα Κορμού ή επιλογής  από τις άλλες 2 κατευθύνσεις .

19.04.2019 @3:30μμ, B4: Σεμινάριο Τμήματος και CEID Social Hour: “Energy efficient and high speed digital integrated circuits and embedded memories”, Prof. Alexander Fish, Faculty of Engineering, Bar-Ilan University, Israel

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Σεμινάριο Τμήματος & CEID social hour

 

Ημερομηνία-χώρος: Παρασκευή 19 Απριλίου, 3:30-5μμ, Κτίριο Β (Αίθουσα Β4)

Ομιλητής: Prof. Alexander Fish, Faculty of Engineering, Bar-Ilan University, Israel

19.04.2019 @2μμ, Β4: Σεμινάριο Τμήματος και CEID Social Hour: “ Η τιμή της ευστάθειας σε παίγνια δρομολόγησης”, Χριστοδούλου Γεώργιος, Senior Lecturer University of Liverpool

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Σεμινάριο Τμήματος & CEID social hour

 

Ημερομηνία-χώρος: Παρασκευή 19 Απριλίου , 2-3:15μμ, Κτίριο Β (Αίθουσα Β4)

Ομιλητής: Χριστοδούλου Γεώργιος, Senior Lecturer, University of Liverpool

Τίτλος: Η τιμή της ευστάθειας σε παίγνια δρομολόγησης

Πρόσκληση σε εκδήλωση με θέμα: «Μεγάλα Δεδομένα: Τάσεις και Προοπτικές»

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμοσμένη Οικονομική & Ανάλυση Δεδομένων» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Μεγάλα Δεδομένα: Τάσεις και Προοπτικές» την Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, ώρα 10:30, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ομιλία με θέμα: ENERGY EFFICIENT FUTURE WIRELESS COMMUNICATIONS (σε νέα ημερομηνία)

Εικόνα berberid
Κατηγορία: 

Στο πλαίσιο του προγράμματος  Διακεκριμένων Ομιλητών (Distinguished Lecturers), το  Παράρτημα Ελλάδας της ΙΕΕΕ Microwave Theory and Techniques Society σας προσκαλεί στην ομιλία που θα δοθεί από τον καθηγητή Nuno Borges Carvalho την Τρίτη 16 Απριλίου και ώρα 3μμ στην αίθουσα ΗΛ5 του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών 

Θέμα: ENERGY EFFICIENT FUTURE WIRELESS COMMUNICATIONS

Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο, στιγμιότυπα

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη του 1ου Γυμνασίου Αιγίου στα πλαίσια της  δραστηριότητα «Ημέρες γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Πατρών» με τον τίτλο: «Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο»

Σημαντική διάκριση για τον Διδάκτορα του Τμήματος Ράπτη Θεοφάνη

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Ο Θεοφάνης Ράπτης (PhD 2016 CEID) Ερευνητής Γ' στο Εθνικό Συμβούλιο Ερευνών της Ιταλίας στην Πίζα (CNR), περιλαμβάνεται στη λίστα των Outstanding Associate Editors του επιστημονικού περιοδικού IEEE Access, έπειτα από τον ετήσιο απολογισμό για το 2018:
https://ieeeaccess.ieee.org/editorial-leadership-and-staff/outstanding-associate-editors/ .

Ηλεκτρονική συμπλήρωση ερωτηματολογίων

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Η διαδικασία της ηλεκτρονικής συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων από φοιτητές θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 10 Απριλίου έως και την Κυριακή  2 Ιουνίου 2019.

Σεμινάριο Τμήματος και CEID Social Hour (Στιγμιότυπα)

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Στιγμιότυπα από την ομιλία του καθηγητή Φούντου Ιωάννη, Καθηγητής, Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στα πλαίσια των Σεμιναρίων του Τμήματος &CEID Social Hour.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το σύνδεσμο:

ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Σας γνωρίζουμε ότι η Ορκωμοσία των προπτυχιακών φοιτητών τουΤμήματος Μηχ/κών Η/Υ & Πληροφορικής θα διεξαχθεί Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, ώρα 10:00 & 11:30πμ. Ο χώρος διεξαγωγής είναι η Αίθουσα Τελετών "Οδυσσέας Ελύτης", α' όροφος κτίριο Διοίκησης - Πρυτανεία.

Οι προς ορκωμοσία φοιτητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο μισή ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα ορκωμοσίας.

Απο τη Γραμματεία

Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο, στιγμιότυπα

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη του 3ου Γυμνασίου Έδεσσας στα πλαίσια της  δραστηριότητα «Ημέρες γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Πατρών» με τον τίτλο: «Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο»

Σελίδες

Εγγραφή στο CEID Announcements

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.