Ανακοινώσεις

Επανεξέταση στο μάθημα «Ηλεκτρικές Μετρήσεις και Οργανομετρία

Εικόνα christides
Κατηγορία: 

Εξαιτίας διαπιστωμένης υποκλοπής και κοινοποίησης θεμάτων της εξέτασης στο μάθημα «Ηλεκτρικές Μετρήσεις και Οργανομετρία», ανακοινώνεται τροποποίηση στο πρόγραμμα εξεταστικής του εαρινού εξαμήνου 2019 ώστε να επαναληφθεί η εξέταση στο μάθημα. Η συγκεκριμένη αλλαγή στην εξέταση έχει ως εξής:

Μάθημα

Ημ/νια

Αίθουσα

Ανακοινωση για τα γραπτα της τρεχουσας εξεταστικης για τα μαθηματα "Διακριτα Μαθηματικα Ι", "Δικτυα Δημοσιας Χρησης και Διασυνδεση Δικτυων", "Τηλεματικη και Νεες Υπηρεσιες" και "Ευρυζωνικες Τεχνολογιες"

Εικόνα bouras
Κατηγορία: 

Όποιος επιθυμεί να δει το γραπτό του σε όλα τα μαθήματα της τρέχουσας εξεταστικής (Διακριτά Μαθηματικά Ι, Δίκτυα Δημόσιας Χρήσης και Διασύνδεση Δικτύων, Τηλεματική και Νέες Υπηρεσίες  και Ευρυζωνικές Τεχνολογίες), μπορεί να το κάνει την Παρασκευή 21/6 και ώρα 11-12μμ στο γραφείο μου, Β κτίριο 1ος όροφος.

Χρήστος Ι. Μπούρας, Καθηγητής

Ανακοίνωση αποτελεσματων εξέτασης για τα μαθήματα "Ευρυζωνικές Τεχνολογίες" & "Τηλεματική και Νέες Υπηρεσίες"

Εικόνα bouras
Κατηγορία: 

Σας ενημερώνω ότι στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε αναρτημένα τα βαθμολόγια των μαθημάτων "Ευρυζωνικές Τεχνολογίες" & "Τηλεματική και Νέες Υπηρεσίες"

http://ru6.cti.gr/ru6/bouras?language=el

Χρήστος Ι. Μπούρας, Καθηγητής

Βαθμοί στο Διακριτά Μαθηματικά ΙΙ (επί διπλώματι φοιτητές)

Εικόνα scosmada
Κατηγορία: 

Τα αποτελέσματα της εξέτασης στο "Διακριτά Μαθηματικά ΙΙ" έχουν δημοσιευτεί στο ΨΑ. Για να δείτε το γραπτό σας, μπορείτε να περάσετε την Παρασκευή 14-6 από τις 12 ως τις 5. Οι απαντήσεις των θεμάτων θα αναρτηθούν στο eclass μέχρι αύριο.

Σ. Κοσμαδάκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΜΔΕ & ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Εικόνα varvarigou
Κατηγορία: 

Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή απονομής ΜΔΕ για το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ  & Πληροφορικής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9-7-2019 στις 11.30 π.μ. στην Αίθουσα τελετών του κτιρίου Ά Διοίκησης.

Η τελετή Καθομολόγησης Διδακτόρων του Τμήματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11-7-2019 στις 10.00 π.μ. στην Αίθουσα τελετών του Ά κτιρίου Διοίκησης.

Η Γραμματεία δέχεται αιτήσεις ορκωμοσίας για συμμετοχή στις προσεχείς τελετές από 12-6-2019 έως 18-6-2019.

 

Επιτυχία αποφοίτου, Χρυσοβαλάντη Καβουσιανού

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Ο απόφοιτος και διδάκτωρ του Τμήματός μας κ. Χρυσοβαλάντης Καβουσιανός με γνωστικό αντικείμενο “Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκλώματα” προήχθη στη βαθμίδα του καθηγητή στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Του ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εικόνα psarakis
Κατηγορία: 

Την Τετάρτη12 Ιουνίου 2019 και ώρα 13:00, ο μεταπτυχιακός φοιτητής Παναγιώτης-Ρικάρντο Σιαβελής (Α.Μ.: 1040931) θα παρουσιάσει τη Διπλωματική Εργασία του στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης "ΣΕΣΕ" με τίτλο "Τεχνικές ενδοσυμπλήρωσης εικόνων με χρήση Βαθέων Αναγεννητικών Μοντέλων και η Εφαρμογή των σε Λαπαροσκοπικές εικόνες" με επιβλέποντα τον Αναπληρωτή Καθηγητή Εμμανουήλ Ψαράκη. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Π200 (Προκάτ Β κτιρίου).

Ανακοίνωση αποτελεσματων εξέτασης για τα μαθήματα "Διακριτά Μαθηματικά Ι" & "Δίκτυα Δημόσιας Χρήσης και Διασύνδεση Δικτύων", για τους επί διπλώματι φοιτητές

Εικόνα bouras
Κατηγορία: 

Σας ενημερώνω ότι στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε αναρτημένα τα βαθμολόγια των μαθημάτων "Διακριτά Μαθηματικά Ι" & "Δίκτυα Δημόσιας Χρήσης και Διασύνδεση Δικτύων", για τους επί διπλώματι φοιτητές.

http://ru6.cti.gr/ru6/bouras?language=el

Χρήστος Ι. Μπούρας, Καθηγητής

 

Επανεξέταση για Βελτίωση Βαθμολογίας (προακτέου βαθμού)

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Αγαπητοί/τες φοιτητές/τριες,

σας ενημερώνουμε ότι η Συνέλευση του Τμήματος 151/9-4-2019, αφού έλαβε υπόψη της το υπ’ αριθμ. 794/35414/6-12-2016 σχετικό έγγραφο της κ. Πρυτάνεως αποφάσισε ομόφωνα να δοθεί η δυνατότητα στους φοιτητές που ευρίσκονται εντός της κανονικής διάρκειας σπουδών των 5 ετών του Τμήματος, να επανεξετάζονται για βελτίωση βαθμολογίας σε τρία (3) μάθημα κατ’ ακαδημαϊκό έτος, δηλαδή κατά μέγιστο, συνολικά, σε δεκαπέντε (15) μαθήματα κατά την κανονική φοίτησή τους. Κατά τα λοιπά ισχύει η υπ’ αριθμ. 104/1-12-2016 σχετική απόφαση της Συγκλήτου του Π.Π.

Επιτυχία αποφοίτου, Γεωργίου Δημητρακόπουλου

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Ο απόφοιτος και διδάκτωρ του Τμήματός μας, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Γεώργιος Δημητρακόπουλος,  στο κορυφαίο συνέδριο Design Automation and Test in Europe – DATE 2019 έλαβε το βραβείο καλύτερης εργασίας σε ένα από τα τέσσερα γνωστικά αντικείμενα του συνεδρίου,  Test and Dependability, για την εργασία του “Error-Shielded Register Renaming Subsystem for a Dynamically Scheduled Out-of-Order Core”.

Ορθή Επανάληψη Προκήρυξης εκλογών για την ανάδειξη νέου Διευθυντή του Τομέα Λογικού των Υπολογιστών

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Ανακοινώνεται η προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διευθυντή του Τομέα Λογικού των Υπολογιστών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εικόνα psarakis
Κατηγορία: 

Την Τετάρτη, 12 Ιουνίου, στις 18:00 στην αίθουσα Π200, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της διπλωματικής εργασίας της μεταπτυχιακής φοιτήτριας Μποϊλέ Αναστασίας του Δ.Π.Μ.Σ Σύστηματα Επεξεργασίας Σημάτων και Επικοινωνιών (ΣΕΣΕ).

Ο τίτλος της εργασίας είναι: "Το Πρόβλημα της Στοίχισης/Καταχώρησης Τρισδιάστατων Βιολογικών Οργάνων" με επιβλέποντα τον  Ψαράκη Εμμανουήλ.

 

 

Ορθή Επανάληψη Προκήρυξης εκλογών για την ανάδειξη νέου Διευθυντή του Τομέα Υλικού και Αρχιτεκτονικής των Υπολογιστών

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Ανακοινώνεται η προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διευθυντή του Τομέα Υλικού και Αρχιτεκτονικής των Υπολογιστών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Ορθή Επανάληψη Προκήρυξης εκλογών για την ανάδειξη νέου Διευθυντή του Τομέα Εφαρμογών και Θεμελιώσεων της Επιστήμης των Υπολογιστών

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Ανακοινώνεται η προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διευθυντή του Τομέα Εφαρμογών και Θεμελιώσεων της Επιστήμης των Υπολογιστών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Διοργάνωση Συνεδρίου ICALP 2019 στην Πάτρα

Εικόνα zaro
Κατηγορία: 

Oι καθηγητές του Τμήματος Χρήστος Ζαρολιάγκης και Σωτήρης Νικολετσέας διοργανώνουν το κορυφαίο Ευρωπαϊκό συνέδριο Θεωρητικής Πληροφορικής ICALP 2019 στις 8-12 Ιουλίου 2019, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επιτυχία αποφοίτου, Κώστας Μπέκας: Ο Έλληνας που εμπιστεύτηκε η ΙΒΜ στην τεχνητή νοημοσύνη έρχεται στο 10ο TEDxAthens

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Ο απόφοιτος του Τμήματος Δρ. Κώστας Μπέκας, διακεκριμένο μέλος του ερευνητικού προσωπικού και Διευθυντής, IBM Research – Ζυρίχη, θα είναι ομιλητής στο TEDxAthens την 1η Ιουνίου 2019

https://www.tedxathens.com/tedxathens-2019/

Σεμινάριο Τμήματος και CEID Social Hour (Στιγμιότυπα)

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Στιγμιότυπα από την ομιλία του Αν. καθηγητή Σ. Κοντογιάννη, Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, την Παρασκευή 31.05.19, στα πλαίσια των Σεμιναρίων του Τμήματος και CEID Social Hour.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το σύνδεσμο

Post-Doctoral Research Associate Position for EPSRC project: Cumulative Revelations of Personal Data

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

A Post-Doctoral Researcher position is available for an EPSRC project on Cumulative Revelations of Personal Data see https://www.jobs.ac.uk/job/BSH619/research-associate-217218 for full details.

 In brief, we are looking for a great candidate with NLP/IR/text/data mining skills and an interest in exploring what people reveal about themselves online – and how this may lead to potential security/safety risks, fraud, and other malevolent and nefarious outcomes.
 

Κορυφώνονται οι φοιτητικοί αγώνες Καλαθοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου ενόψει των τελικών των διατμηματικών πρωταθλημάτων 2018-2019

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΓΝΩΝ

Ολοκληρώνονται οι φάσεις, και προκρίνονται οι ομάδες στους μεγάλους τελικούς των εσωτερικών διατμηματικών φοιτητικών πρωταθλημάτων Καλαθοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου 2018-2019 του Πανεπιστημίου Πατρών, που πραγματοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο. Συγκεκριμένα κατά άθλημα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ:

Σελίδες

Εγγραφή στο CEID Announcements

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.