Ανακοινώσεις

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ/ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Εικόνα makri
Κατηγορία: 

Αγαπητοί Φοιτητές,

Θα θέλαμε στα πλαίσια του εργαστηρίου Τεχνολογία και Προγραμματισμός Υπολογιστών που θα ξεκινήσει στις  9.11 με μία εισαγωγική παρουσίαση από τον κ. Ηλία να μας δηλώσετε ΜΕΧΡΙ  25.10 ποιοι φοιτητές θέλουν να συμμετέχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ και ποιοι φοιτητές ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ.

Λογική Σχεδίαση 1 : Αλλαγές στις διαλέξεις και το eclass

Εικόνα vergos
Κατηγορία: 

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Από τη Δευτέρα 26/10, στις διαλέξεις της Λογικής Σχεδίασης Ι θα επιτρέπεται άμεση σύνδεση στην εικονική αίθουσα μόνο όσων χρησιμοποιούν τα στοιχεία του ιδρυματικού λογαριασμού τους. Για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε δείτε τον σύνδεσμο :
https://sfb.sites.upnet.gr/stu-attendee/

Θέσεις Εργασίας Codefunnels (2)

Εικόνα georgoudakis
Κατηγορία: 

Θέση 1 

 

Job Title: Frontend Developer

 

Company Description:

Codefunnels is one of the leading marketing technology companies in Central & South East Europe. We are looking for one Frontend Developer to join forces in our headquarters in Patras. It's your chance to be a part of a fast growing digital marketing technology company.

 

The role:

Θεσμός Ακροατή Πανεπιστημιακών Μαθημάτων

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Στο πλαίσιο της σύνδεσης του Πανεπιστημίου με την Κοινωνία, κάθε χρόνο λειτουργεί στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ο θεσμός του «Ακροατή Πανεπιστημιακών Μαθημάτων» στα Τμήματα του Ιδρύματος. Συνεχίζοντας το θεσμό για το χειμερινό εξάμηνο του Ακαδ. Έτους 2020-2021 σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 3/15.10.2020 απόφαση του Πρυτανικου Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Πατρών, τηρουμένων των μέτρων της υπ' αριθμ. 115744/Ζ1/4.9.2020 ΚΥΑ (Β΄ 3707) "Λειτουργία των ΑΕΙ και μέτρα για την αποφυγή διάδοσης κορωνοϊού COVID -19 κατά την λειτουργία τους", επισημένουμε ότι: 

Full Stack Engineer

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Full Stack Engineer

 

Exit Intelligence offers a SaaS marketing product, utilized by online retailers to maximize conversions and customer acquisition. We have offices in Patras, Greece as well as in the United States in Raleigh, NC. This role will work directly with our CTO and a small team of developers building the next generation of ecommerce focussed marketing tools, centered around customer acquisition.

This position is for our Patras Branch. 

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εικόνα alexiou
Κατηγορία: 

Αγαπητές/οι

Αυτή η ανακοίνωση ίσως είναι η τελευταία μου σαν Υπεύθυνου Πρακτικής Άσκησης του τμήματος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας που συμμετείχατε στην φετινή Πρακτική Άσκηση (με δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας), και μέσω υμών όλους όσους πραγματοποίησαν Πρακτική Άσκηση τα τελευταία 10  χρόνια.

Από την επομένη περίοδο Πρακτικής Άσκησης υπεύθυνος θα είναι ο αναπλ. καθηγητής Ε.  Ψαράκης με την Επιτροπή να συμπληρώνεται από τον καθ. Σ. Σιούτα και τον επικ. καθηγητή Κ. Τσιχλα. Συνεπώς  οι οποιεσδήποτε ερωτήσεις και απορίες θα πρέπει πλέον να απευθύνονται προς αυτούς.

Εναρξη μαθήματος " Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ρομποτική"

Εικόνα dermatas
Κατηγορία: 

Αγαπητοί φοιτητές 

Στην ακόλουθη ιστοσελίδα μπορείτε να συνδεθείτε για να παρακολουθήσετε τις διαλέξεις του μαθήματος "Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ρομποτική" που προσφέρεται στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών ΣΜΗΝ και ΥΔΑ.

Join Zoom Meeting      https://upatras-gr.zoom.us/j/91015896539?pwd=d2FvSHJSQTN2dlg2Q3dZL3publB...

Meeting ID: 910 1589 6539


Το μάθημα θα αρχίσει όπως προβλέπει το πρόγραμμα σπουδών του ΣΜΗΝ την Παρασκευή 16/10/2020 και ώρα 11:00-14:00.

Χρονοδιάγραμμα (2020-2021) Παραδόσεων Τεχνολογία και Προγραμματισμός Υπολογιστών με ύλη ανά διάλεξη και με διδάσκοντες ανά διάλεξη

Εικόνα makri
Κατηγορία: 

Αγαπητοί Φοιτητές,

στα ΕΓΓΡΑΦΑ του e_class και στην ιστοσελίδα του μαθήματος έχει αναρτηθεί το ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ (2020-2021) ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΥΛΗ ΑΝΑ ΔΙΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΑΝΑ ΔΙΑΛΕΞΗ. Επισημαίνεται ότι το χρονοδιάγραμμα είναι ενδεικτικό, μπορεί να γίνουν διορθώσεις/αλλαγές από τους διδάσκοντες,

Εκ των διδασκόντων.

Με εκτίμηση, 

Χρήστος Μακρής

Πρόσθετα μαθήματα στην Τεχνολογία και τον Προγραμματισμό των Υπολογιστών

Εικόνα aristeid
Κατηγορία: 

Την Παρασκευή 16/10/2020 και την Παρασκευή 06/11/2020, 15:00-18:00, θα πραγματοποιηθούν πρόσθετα μαθήματα στο μάθημα Τεχνολογία και Προγραμματισμός των Υπολογιστών από τον κ. Αριστείδη Ηλία. Το μάθημα θα γίνει εξ' αποστάσεως χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο https://meet.lync.com/upatrasgr-upatras/makri/QADQ83BV. Οι φοιτητές που διαθέτουν λογαριασμό θα πρέπει να συνδεθούν με το λογαριασμό που έχουν κεντρικά από το Πανεπιστήμιο (upnet). Οι πρωτοετείς θα μπορούν να συνδεθούν με τη δήλωση μιας διεύθυνσης που επιθυμούν.

Εγγραφή εισαγομένων υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Σας διαβιβάζουμε συνημμένα την αριθμ. ΑΠ/376/Α5/9-10-2020 Υπουργική Απόφαση που αφορά όσους υποψηφίους υπάγονται στην ειδική κατηγορία ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις και εισάγονται το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 στα Τμήματα/Εισαγωγικές Κατευθύνσεις και στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθ΄ υπέρβαση των θέσεων εισακτέων που αντιστοιχούν στην ειδική αυτή κατηγορία, με βάση τις προτιμήσεις που είχαν δηλώσει στο Μηχανογραφικό τους Δελτίο 5% έτους 2020.

Δια ζώσης καλωσόρισμα και διδασκαλία

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Το Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών (CEID), κατά την εβδομάδα 5-9/10/20 διοργάνωσε δια ζώσης καλωσόρισμα και διδασκαλία των μαθημάτων του Α' εξαμήνου για τους νεοεισερχόμενους φοιτητές του πρώτου έτους.

Συνάντηση γνωριμίας Λέσχης Ρομποτικής

Εικόνα tsenebis
Κατηγορία: 

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί εξ' αποστάσεως η συνάντηση γνωριμίας της Λέσχης Ρομποτικής για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια εισαγωγική παρουσίαση στη Λέσχη Ρομποτικής και τα ρομπότ της καθώς επίσης και την διαδικασία επιλογής νέων μελών.

Σελίδες

Εγγραφή στο CEID Announcements

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.